Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 07/11/2017

ΘΕΜΑ: «Έπεσαν οι μάσκες κ. Γιώργο Ελευθεράκη»

Είσαι ο απολύτως υπεύθυνος για την μείωση των θέσεων του Βρεφονηπιακού σταθμού»

Η Διοίκηση, της Ένωσης Αττικής αναγκάζεται να απαντήσει στην κατάπτυστη και στερούμενη κάθε σοβαρότητας ανακοίνωση μελών της παράταξης <Μαζί για την Ένωση>. Πέραν των ύβρεων τις οποίες αντιπαρερχόμαστε δικαιούμαστε να προβούμε σε μια σειρά διαπιστώσεων και ερωτήσεων.

Αποκαλύφθηκε πανηγυρικά, μέσα από την ανακοίνωση ο ιθύνων νους και συντάκτης της καταστροφικής σύμβασης για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό που μείωσε τις προσφερόμενες θέσεις, ενώ αυτό παρουσιάζεται ως επιτυχία! Μάλλον κάποιοι θα μείνουν ανεξεταστέοι διότι δεν γνωρίζουν τις βασικές μαθηματικές πράξεις. Ας είναι!

Απαντούν οι <μαζί για την Ένωση> αντί της Πολιτικής Ηγεσίας ενώ εμείς απευθυνθήκαμε σε αυτήν! Ποιος τους διόρισε αντ’ αυτής  ;Μήπως τελικά ο αρμόδιος Τμηματάρχης Διοίκησης, χωρίς να το αντιληφθεί έριξε το προσωπείο του. Ο ίδιος στο πρώτο Δ.Σ που εδέησε να έρθει  και εφ’όσον είχε ολοκληρωθεί το Συμβούλιο μας  αποκάλυψε ενώπιον μελών του Δ.Σ με περισσή αλαζονεία  ότι « έφτιαξα την σύμβαση για την εισαγωγή των παιδιών στο Σταθμό και είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν! Μάλιστα την προώθησα στον Υπουργό για υπογραφή»

Συγχαρητήρια! 16 οικογένειες των Λιμενικών δεν κατάφεραν  να μπουν στο σταθμό. Είναι ο αποκλειστικός Υπηρεσιακός παράγοντας υπεύθυνος για την μείωση ( εκτός αν υπάρχει και άλλος , αν υπάρχει ας βγει να το πει) και επιχαίρει! Αλήθεια τι λέει στους γονείς; Αντί να ντρέπεται και κρύβεται που άφησε 16 οικογένειες εκτός σταθμού και τις αναγκάζει να πληρώσουν από το υστέρημα τους 80.000 και πλέον ευρώ σε ιδιωτικούς σταθμούς έχει το θράσος να μας εγκαλεί κιόλας.

Είναι εκείνος που κατά τα λεγόμενα του έφτιαξε τη σύμβαση και τα αριθμητικά κριτήρια. Άρα πώς μας εγκαλεί εκ των υστέρων για τα αποτελέσματα της διαδικασίας που θεσμικά ο ίδιος κατοχύρωσε και κατά συνέπεια εφαρμόστηκε και από τον ίδιο; Εκείνος φρόντισε εν κρυπτώ  (αφού ποτέ δεν έφερε ούτε σχέδιο ούτε καν προσχέδιο σύμβασης σε Δ.Σ)  να μην έχει κανένα λόγο η Ένωση  στον Σταθμό και μας εγκαλεί γιατί δεν κάναμε κάτι για τον Σταθμό. Η  επιστήμη καλείται να δώσει απάντηση!

 

κ. Ελευθεράκη,

1.      Μειώσατε η όχι τις θέσεις από 90 σε 74; Ναι η όχι;

2.      Παγιδέψατε τον κ. Υπουργό στην υπογραφή μιας τέτοιας σύμβασης χωρίς να του εξηγήσετε ότι μειώνονται οι θέσεις; Το ρωτούμε γιατί γνωρίζουμε τις ευαισθησίες του κ. Υπουργού! Ναι η όχι;

3.      Καθορίσατε, κατά τα λεγόμενά σας,  μόνος σας τα αριθμητικά  κριτήρια στο Σταθμό. Ναι η όχι; Τότε γιατί εγκαλείτε όλους τους άλλους για τα αποτελέσματα του αποκλεισμού που εσείς προκαλέσατε;

4.      Είστε ο Διοικητής του Υπηρεσιακού Τμήματος  (ΔΠ δ’)που έχει να κάνει με τον Σταθμό; Ναι η όχι; Γνωρίζετε τι εξυφάνατε στις πλάτες των Λιμενικών Οικογενειών;

5.      Ενορχηστρώσατε με την σύμβαση αυτή την έξωση της  Ένωσης Αττικής από την  επίβλεψη του Σταθμού που όλως νομίμως κατείχε με υπογραφές στην προηγούμενη σύμβαση και για τον οποίο δαπάνησε συνειδητά χιλιάδες ευρώ για μια πρότυπη μονάδα.

6.      ‘Άργησε κατά 40 ημέρες να ανοίξει το βρεφικό τμήμα  για πρώτη φορά από την ημέρα λειτουργίας του Σταθμού το 2011.Ναι ή όχι;

7.      Τελικά έχετε αποφασίσει πώς θα χειριστείτε τις πολλαπλές και αντικρουόμενες ιδιότητές σας; Τμηματάρχης Διοίκησης δηλαδή εκπρόσωπος του εργοδότη που είναι το Αρχηγείο ,η συνδικαλιστής  δηλαδή εκπρόσωπος των εργαζομένων; Και τα δύο αδύνατον! Είναι ασυμβίβαστα με τη λογική! Έστω και τώρα, , τολμήστε να ζητήσετε συγνώμη! Φύγετε μόνος σας από την Διοίκηση εφ’όσον θέλετε να είστε εκπρόσωπος συναδέλφων γιατί Διοίκηση και εκπροσώπηση εργαζομένων είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες όπως γνωρίζουν όλοι .

Απευθύνεστε με ιταμό ύφος στο εκλεγμένο και ουδέποτε δοτό Προεδρείο ,αποκαλώντας μας προσωρινούς! Σπουδαία ανακάλυψη!!

Όλοι προσωρινοί είμαστε στη ζωή, πόσω μάλλον στη συνδικαλιστική δράση! Ουδείς αναντικατάστατος!

Εμείς δεν ήμαστεδοτοί γιατί δεν μας έχουν διορίσει κ.Ελευθεράκη.

Εσείς είστε, γιατί εσάς έχουν διορίσει-ορίσει  , εδώ και πολλά  χρόνια στο ίδιο πόστο  του Τμηματάρχη Διοίκησης. Είστε με διαφορά ο μακροβιότερος αυτή την στιγμή Τμηματάρχης Διοίκησης. Εμάς μας ψηφίζουν οι συνάδελφοι, γιατί πιστεύουν ότι μπορούμε και το έχουμε αποδείξει να τους  υπερασπιζόμαστε και  να λέμε ΟΧΙ απέναντι στους εργοδότες και όχι γιατί διαχειριζόμαστε βάρδιες η κάνουμε τοποθετήσεις .Αυτό είναι δική σας αρμοδιότητα και χάρη σε αυτήν άλλωστε κατεβήκατε στον συνδικαλιστικό στίβο ενώ 29 χρόνια ήσασταν μονίμως απών.   Αυτά προς το παρόν στον κ. «Μόνιμο» Τμηματάρχη!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΤΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis