Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:31 | 28/12/2016

Κράτησε την ψυχραιμία του, υποδύθηκε το ρόλο που επιφύλαξαν γι' αυτόν οι απατεώνες και κατάφερε να τους παγιδεύσει και να τους ρίξει στα «δίχτυα» των αστυνομικών, ένας 66χρονος από την Κατερίνη που δέχθηκε τηλεφώνημα ότι η κόρη του σκότωσε ένα παιδάκι σε τροχαίο δυστύχημα!

Ο 66χρονος προσποιήθηκε ότι πανικοβλήθηκε, όταν μια γυναίκα που παρίστανε την αστυνομικό τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για το θανατηφόρο τροχαίο και του ζήτησε 25.000 ευρώ για να μεσολαβήσει ώστε να απαλλαγεί από τις συνέπειες το παιδί του. Έκλεισε ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα σε ένα σημείο της Κατερίνης και ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ακροβολίστηκαν ολόγυρα παρακολουθώντας κάθε κίνηση.

Όταν εμφανίστηκαν δυο Βούλγαροι ηλικίας 43 και 31 χρόνων για να παραλάβουν τα χρήματα, τους ακινητοποίησαν, τους έβαλαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα τρία κινητά που είχαν πάνω τους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας και απάτη, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί και η συνεργός τους που, νωρίτερα την ίδια ημέρα,  προσπάθησε να εξαπατήσει και μία 70χρονη η οποία δεν «έχαψε» το δόλωμα!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis