Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 31/10/2018

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκαν κρούσματα καταστροφής σιδηροδρομικής υποδομής στη γραμμή του προαστιακού σιδηρόδρομου Αθήνα-Κόρινθος.

Κατόπιν λειτουργίας σύγχρονων τεχνικών μέσων παρακολούθησης από τον Ο.Σ.Ε. και συντονισμένων ενεργειών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη χθες επ’ αυτοφώρω δράστης που κατέστρεφε κρίσιμο υλικό στον Υποσταθμό Κορίνθου.

[custom:google-ads]

Ασκήθηκε εναντίον του κακουργηματική ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου και ο Οργανισμός δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Με αφορμή αυτό το γεγονός και για τη ασφάλεια και ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, ο Ο.Σ.Ε. ανακοινώνει τα εξής:

  • Θα αναβαθμιστεί άμεσα το σύστημα ασφαλείας και παγίδευσης χώρων υψηλής τάσης σε όλους τους Υποσταθμούς Ηλεκτροκίνησης και εγκαταστάσεων ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.
  • Ήδη υφίσταται συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εντατικοποιηθεί η παρακολούθηση των κρίσιμων εγκαταστάσεων.
  • Ο Οργανισμός θα συνεχίσει να παρίσταται ως πολιτική αγωγή και θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες ανεξαιρέτως τις ποινικές υποθέσεις είτε κλοπής, είτε καταστροφής σιδηροδρομικού υλικού.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis