Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 22/10/2015

Μετά από αναζητήσεις που κράτησαν οκτώ μήνες, έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας η νεαρή συνεργός ενός 29χρονου ομογενή από την Αλβανία η οποία συμμετείχε σε δύο από τις πέντε ληστείες που είχε διαπράξει τον Φεβρουάριο σε καταστήματα της Πάτρας.

Η 29χρονη Ελληνίδα λησταρχίνα δεν είχε συλληφθεί μαζί με τον φίλο της στις 17 Φεβρουαρίου και αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για συνέργεια στις ληστείες ενός φαρμακείου στην Πάτρα και ενός μίνι μάρκετ στη Δυτική Αχαΐα. Η νεαρή δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Η δεύτερη ληστεία ήταν και το «κύκνειο άσμα» του ομογενούς, που απείλησε με μαχαίρι την 38χρονη υπάλληλο του καταστήματος και επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις χωρίς να τα καταφέρει. Λίγο αργότερα συνελήφθη από ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν και άλλους δύο Έλληνες συνεργούς του, έναν 30χρονο και μια 29χρονη με το αυτοκίνητο των οποίων διέφυγε.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε κλέψει δυο αυτοκίνητα και τα χρησιμοποιούσε για να ληστέψει άλλο ένα μίνι μάρκετ, ένα σούπερ μάρκετ, ένα καφενείο και ένα φαρμακείο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και απειλώντας τα θύματά του με το μαχαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis