Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:30 | 12/12/2016

Δυο εβδομάδες κράτησε η δράση ενός νεαρού διαρρήκτη που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Στο διάστημα που μεσολάβησε ώσπου να εξακριβωθεί η ταυτότητά του, εισέβαλε σε τέσσερα σπίτια και άρπαξε μετρητά και αντικείμενα αξίας σε τρία από αυτά.

 Η έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας είχε ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα της δράσης του 31χρονου Έλληνα, στις 28 Νοεμβρίου. Τότε, είχε παραβιάσει με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα ενός σπιτιού στο Πέραμα Ιωαννίνων και είχε κλέψει διάφορα χρυσαφικά.

 Με πανομοιότυπο τρόπο διέρρηξε στις 2 Δεκεμβρίου το παράθυρο της κουζίνας ενός σπιτιού στην περιοχή Βουνοπλαγιά αλλά δεν βρήκε κάτι να κλέψει, ενώ την περασμένη Πέμπτη παραβίασε τα παράθυρα δυο σπιτιών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και στην πόλη των Ιωαννίνων και άρπαξε από το πρώτο τρεις χρυσές λίρες και διάφορα κοσμήματα και από το δεύτερο χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές.

 Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν ο 31χρονος έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis