Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 10/02/2015

 

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Προχθές το απόγευμα συνελήφθησαν στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις ημεδαποί Ρομά, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από δύο σπίτια στην περιοχή χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει από τον Ιούνιο του 2014 τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας κινούμενα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζαν μονοκατοικίες και ενώ μερικοί από αυτούς απασχολούσαν τους ενοίκους με διάφορα τεχνάσματα, οι συνεργοί τους εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι είχαν διαπράξει 12 κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis