Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:51 | 15/01/2018

Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου. Ομάδες άγνωστων ατόμων έριξαν βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, μπογιές και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη, οι οποίες προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και λίγο αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής, επί της λεωφόρου Αμαλίας, και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.

[custom:google-ads]

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή, ενώ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου συνεχίζονται κανονικά αυτήν την ώρα.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια, ενώ όλες οι πορείες έχουν καταλήξει στη Βουλή και βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Με κεντρικό σύνθημα «κάτω τα χέρια από την απεργία, χέρι δεν θα βάλετε στα σωματεία, το ΠΑΜΕ καλεί σε «μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό». «Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά τις επόμενες μέρες να πάρει δυναμική απάντηση», επισημαίνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis