Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:32 | 28/01/2019

Οι επερχόμενες κρίσεις στην ΕΛΑΣ, ίσως να κρύβουν μία εκκωφαντική έκπληξη. Εκπλήξεις σίγουρα θα υπάρξουν, πλην όμως αυτές όπως αναφέρουν πληροφορίες του bloko.gr, θα υποστασιοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί το παζάρι των ... ανταλλαγμάτων.

[custom:google-ads]

Το μέγεθος τους θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πρόσωπο και από το γεγονός ότι θα συνοδευτεί εκτός της προσωρινής από κάθε άποψη πολιτικής θέσης και με μία υποψηφιότητα στους καταλόγους των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, ή απλώς με μία πολιτική θέση.

Σημειώνουμε δε, πως ασφαλείς πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι δεν θα είναι μόνο του γγ δημόσιας τάξης αυτή που θα "χηρέψει" καθώς ο κ. Αναγνωστάκης αναμένεται ν' αποχωρήσει περίπου μετά από 10 με 15 ημέρες. Μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ορισμένοι εκ των ήδη "ενόντων" εποφθαλμιούν τη θέση του κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, στην περίπτωση που πεισθούν ν' απομακρυνθούν από την επετηρίδα.

Φυσικά ουδείς αναμένει ότι η πιθανή αυτή αναπλήρωση θα καλύψει έστω και μικρό μόνο μέρος από το διαφαινόμενο κενό. Οι έχοντες γνώση και άποψη για το προσφυγικό, αποτιμούν με απόλυτα θετικό πρόσημο τη μέχρι τώρα θέση και δράση του κ. γενικού, παρά τις όποιες αμφισβητήσεις υπήρξαν στην αρχή της θητείας.

του Γιώργου Καραϊβάζ

Πηγή:      bloko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Οι εκπληκτικές ηλεκτρονικές ωτοασπίδες Honeywell Impact Sport

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis