Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:26 | 12/03/2017

Το δίδυμο των σεναριογράφων Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ θα γράψουν, όπως όλα δείχνουν, το σενάριο της 25ης ταινίας James Bond.

Οι Πέρβις και Γουέιντ, η πιο πρόσφατη δουλειά των οποίων είναι η μίνι σειρά «SS-GB», έχουν γράψει ή έχουν συνυπογράψει τα σενάρια έξι ταινιών James Bond, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου έργου «Spectre».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» η εταιρεία παραγωγής του 007, Eon Prods και η εταιρεία των Πέρβις και Γουέιντ, Casarotto Ramsay & Associates δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την κρούση για συνεργασία. Δημοσιογράφος της εφημερίδας ανέφερε  ότι οι δύο σεναριογράφοι «προσλήφθηκαν»

Στις προηγούμενες ταινίες τους συμπεριλαμβάνονται οι Casino Royale, Die Another Day, The World is Not Enough, Spectre, Quantum of Solace και Skyfall.

Οι παραγωγοί του Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον έχουν εκφράσει την επιθυμία ο Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέψει ως 007 για την 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί. Ο ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα «The Telegraph» τον Φεβρουάριο οι σεναριογράφοι υπονόησαν ότι η νέα ταινία θα είναι «εντελώς διαφορετική» από το «Spectre» του 2015 κυρίως υπό το φως της ανάληψης της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ και του Brexit.

«Απλά δεν είναι σίγουρο πώς γράφεις μια ταινία του James Bond τώρα» είπε. «Κάθε φορά, έχεις να πεις κάτι σχετικά με τη θέση του Μποντ στον κόσμο, που είναι η θέση της Βρετανίας στον κόσμο. Τα πράγματα όμως κινούνται τόσο γρήγορα τώρα, κι αυτό γίνεται δύσκολο. Με ανθρώπους όπως ο Τραμπ, ο κακός Μποντ έχει γίνει πραγματικότητα. Έτσι, όταν κάνουν μία ακόμη ταινία, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι ο κόσμος έχει γίνει μια φαντασίωση» υπογράμμισε.

www.cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis