Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 19/09/2018

Κι όμως, αυτό εξετάζει η εταιρία σύμφωνα με αναφορές και όλοι είναι περίεργοι για το αποτέλεσμα, τη γεύση και τι επίδραση θα έχει αυτό. Coca Cola με κάνναβη, λοιπόν, και η γεύση του αναψυκτικού θα αλλάξει για πάντα.

Διαφορετικές απόψεις έχουν εκφραστεί πάνω στο ζήτημα, βέβαια κανείς δεν γνωρίζει πότε θα γίνει πράξη και πώς θα είναι τελικά η γεύση και η όλη «εμπειρία».

Συγκεκριμένα, η Coca-Cola Co βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με την παραγωγό κάνναβης Aurora Cannabis Inc για τη δημιουργία ενός αναψυκτικού που θα περιέχει θεραπευτική κάνναβη, με στόχο να ανακουφίζει από τον πόνο και τις κράμπες, αλλά και να βοηθά στις διάφορες φλεγμονές. Και μια τέτοια συνεργασία βεβαίως και θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, θα σηματοδοτήσει, όμως, και την είσοδο μιας πολύ μεγάλης εταιρίας μη αλκοολούχων ποτών στην αγορά των προϊόντων κάνναβης. Και σίγουρα θα ανοίξει το δρόμο και για τους υπόλοιπους παραγωγούς.

[custom:google-ads]

«Παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη μη ψυχοτρόπου CBD (Κανναβιδιόλη) ως συστατικό στα αναψυκτικά ευεξίας σε όλο το κόσμο», δήλωσε εκπρόσωπος της Coca Cola, Kent Landers στο Bloomberg News.  «Ο χώρος εξελίσσεται γρήγορα. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Να τονίσουμε πως η χρήση της κάνναβης εδώ και δεκαετίες έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με ορισμένους να επιμένουν στις θεραπευτικές της ιδιότητες και άλλους να τονίζουν πως έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό.

Πηγή: ipop.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis