Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 25/01/2015

 

Η απόλυτη κωμωδία της χρονιάς αποτελεί γεγονός και έχει βάλει στοίχημα να μας καθηλώσει. Με την Γκουίνεθ Πάλτροου, τον Τζόνι Ντεπ και τον Πολ Μπετάνι και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η επιτυχία και το άφθονο γέλιο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρα.

Ο δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας μικροαπατεώνας –αλλά κομψότατος- έμπορος τέχνης, ο οποίος καταφέρνει να κάνει έξαλλους με τα καμώματά του τους Ρώσους και Βρετανούς κατάσκοπους, έναν τρομοκράτη και την… εξαγριωμένη γυναίκα του. Όλοι θέλουν να τον βρουν, τον κυνηγούν και μπλέκονται σε απίστευτες περιπέτειες την ώρα που εκείνος διασχίζει όλη την υδρόγειο προκειμένου να βρει και να… καβατζώσει έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για το χαμένο χρυσό των Ναζί.

Ποιος θα τα καταφέρει και ποιος θα αποτύχει παταγωδώς; Για πόσο άραγε η γοητεία του κυρίου Μορτντεκάι θα τον… ξελασπώνει;

Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ και με την υπογραφή του Έρικ Άρονσον στο σενάριο, ο «Κύριος Μορτντεκάι» έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιανουαρίου.

 

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis