Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:01 | 22/11/2015

«Λουκέτο» σε αστυνομικά τμήματα της Πάτρας και της Αχαΐας έρχεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το σχέδιο διάρθρωσης που έχει έτοιμο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σε ότι αφορά την Πάτρα, είναι αρκετά πιθανό τα πέντε αστυνομικά τμήματα να περιοριστούν σε δύο. Παρόμοιες αλλαγές ενδεχομένως να γίνουν και στα αστυνομικά τμήματα των περιφερειακών δήμων της Αχαΐας.

Το σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο σχέδιο θα αλλάξει άρδην την αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή του νομού, αλλά και στην Δυτική Ελλάδα. Το σχέδιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», θα παρουσιαστεί αναλυτικά την Πέμπτη, παρουσία και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Να σημειωθεί ότι στη παρουσίαση – σύσκεψη που θα γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχουν κληθεί όλοι οι βουλευτές των τριών νομών, οι δήμαρχοι, αλλά και αρκετοί πολιτικοί παράγοντες της ευρύτερης περιοχής. Στόχος του όλου σχεδίου είναι η εξοικονόμηση δυνάμεων, που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών που μέχρι σήμερα σχεδόν υπολειτουργούσαν.

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis