Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:54 | 29/01/2017

Δεν πρόλαβαν να βρουν την πελατεία τους γιατί τους πρόλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι τρεις Έλληνες που διακινούσαν κάθε είδους απαγορευμένες ουσίες και αναζητούσαν αγοραστές με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στα ύποπτα στέκια της Λάρισας.

Μόνο στο όχημα που κατασχέθηκε, οι δύο άνδρες ηλικίας 39 και 35 χρόνων και η 32χρονη γυναίκα είχαν δυο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 254,7 γραμμαρίων, 46 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερα κινητά και 20 ευρώ.

Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 35χρονου έφερε στο φως ένα… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών! Εκεί κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 264 γραμμαρίων, 119,5 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή, μικροποσότητες ηρωίνης και βουπρενορφίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis