Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:15 | 30/09/2019

Ένα εκ των θυμάτων της επίθεσης από χούλιγκαν χθες, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν και ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος είχε βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

[custom:google-ads]

Εξαιτίας της άγριας επίθεσης των χούλιγκαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έξι αστυνομικοί, ενώ για το περιστατικό ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Ο μάχιμος αρχιφύλακας που πρωταγωνίστησε στη διάσωση πολιτών στο Μάτι, στην Αργυρά Ακτή, ο άνθρωπος που κουβάλησε στην πλάτη του ανθρώπους καμένους και έδινε δύναμη και θάρρος, έπεσε θύμα του τυφλού φανατισμού.

«Βρεθήκαμε σε ένα πόλεμο, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο... Να τραυματιστούμε, να σώσεις έναν άνθρωπο, να δώσεις την ζωή σου, να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου, γι’ αυτό για ’μένα σημαίνει. Αλλά τώρα να τραυματιστούμε και να χάσεις τη ζωή σου από κάποιους οπαδούς οι οποίοι είναι χούλιγκαν και το κάνουν αυτό για χαβαλέ και για πλάκα, είναι ό, τι χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ, μιλώντας στον Alpha.

«Αυτά συμβαίνουν στην υπηρεσία, τι να κάνουμε, σε λίγο καιρό θα αναρρώσουμε και θα είμαστε πάλι κανονικά στον δρόμο δίπλα στον πολίτη», συνεχίζει. «Μας κάρφωσε κάποιος με μαχαίρι από πίσω, ύπουλα δηλαδή», δηλώνει ο αρχιφύλακας, προσθέτοντας ότι φέρει χτύπημα στην ωμοπλάτη, δύο μαχαιριές στον μηρό και το πρόσωπο, ενώ του έχουν σπάσει και δύο δόντια από την επίθεση που δέχτηκε.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis