Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:30 | 26/11/2014

 

Σε ένα υπόγειο στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στου Γουδή έγινε η επιχείρηση της ασφάλειας και των ΕΚΑΜ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί, μπήκαν στο υπόγειο από μια μπαλκονόπορτα που επικοινωνεί με τον ακάλυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το καλάσνικοφ, ο Αρμπέρ Μπάκο  εντοπίστηκε να κοιμάται μαζί με συνεργό του στο υπόγειο διαμέρισμα.

Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Πληροφορίες από υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας αναφέρουν ότι οι πληροφορίες για το κρυσφήγετο του αλβανού κακοποιού έφτασαν στην αστυνομία από συμπατριώτες του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

 
Με την χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί.

Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις. Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis