Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:22 | 10/10/2017

Η αστυνομία της Γερμανίας κατάφερε να διασώσει την 4χρονη που κακοποιούνταν σε βίντεο του «σκοτεινού διαδικτύου», συλλαμβάνοντας παράλληλα έναν άντρα.

Η αστυνομία, μη έχοντας κανένα στοιχείο για την ταυτότητα της μικρής, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της με την ελπίδα να λάβει πληροφορίες από το κοινό.

[custom:google-ads]

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 4χρονης, οι Αρχές είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τόσο την μικρή όσο και τον φερόμενο ως δράστη, που τελικώς συνελήφθη.

Μέχρι ώρας δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ταυτότητα του συλληφθέντα, όμως, όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, έγινε γνωστό πως η μητέρα και οι παππούδες της μικρής έδωσαν πληροφορίες για τον φερόμενο ως δράστη.

 «Είναι Γερμανός πολίτης. Τον εξετάζουμε. Το κορίτσι είναι επίσης από τη Γερμανία και είναι τεσσάρων ετών», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Georg Ungefuk.

«Συνελήφθη σε διαμέρισμα από την τοπική αστυνομία», τόνισε.

Ο Ungefuk ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της μικρής. «Είναι το τελευταίο μέτρο για την ταυτοποίηση του δράστη», είπε ο ίδιος ξεκαθαρίζοντας πως επέλεξαν αυτή τη δίοδο μόνο γιατί δεν μπορούσαν να βρουν καμία πηγή πληροφοριών για τη σωτηρία του παιδιού.

«Υποθέτουμε πως ο δράστης» είχε άμεση πρόσβαση στο παιδί, συμπλήρωσε ο επικεφαλής της έρευνας.  Η 4χρονη λαμβάνει βοήθεια από ψυχίατρο.

Πηγή: cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis