Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:05 | 10/06/2015

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει spoilers.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο The Creators Project.

Το «The Dance of Dragons» ήταν ο τίτλος και το θέμα του επεισοδίου του Game of Thrones, που είδαμε την Κυριακή. Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος ταίριαζε «γάντι» για τους τρεις χαρακτήρες της σειράς: τους Daenerys, Tyrion και Ser Jorah, που είδαν έναν πραγματικό δράκο -τον μέχρι τώρα εξαφανισμένο Drogon- να χορεύει και να σκορπάει τον τρόμο στην αρένα της Meereen. Ενώ, το ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν ότι είδαμε έναν πρωταγωνιστή της σειράς να καβαλάει αυτό το υπέροχο κτήνος. Φυσικά μιλήσαμε με τον Jabbar Raisani, έναν από τους υπεύθυνους ειδικών εφέ του GoT, για να μας πει πώς τα κατάφεραν.

«Το σύστημα το ονομάζουμε Dragon Buck», είπε ο Raisani στο Creators Project, περιγράφοντας το νέο μεγάλο τους παιχνίδι. «Είναι ένας μηχανισμός, σε σχήμα δράκου, που μπορείς να καβαλήσεις και εκείνο αρχίζει να κινείται, όπως θεωρούμε ότι θα ήταν οι κινήσεις ενός δράκου». Κάτι όχι και τόσο εύκολο, καθώς η Emilia Clarke έπρεπε να ανέβει σε ύψος 3,5 μέτρων και να καθίσει στην «πλάτη» του δράκου - δηλαδή του μηχανισμού. «Ήταν ένα στοίχημα, για μας, να τα καταφέρουμε και να ανεβάσουμε την Emilia στον δράκο, για να μοιάζει αληθινή η σκηνή», εξήγησε ο Raisani.

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο σκηνοθέτης του επεισοδίου David Nutter και ο υπεύθυνος φωτογραφίας της σειράς, Rob McLachlan, είδαν στην τηλεόραση για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την τελική σκηνή. «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοικτό από το αποτέλεσμα», τόνισε.

Ωστόσο, ο Raisani δεν μπορούσε να αποκαλύψει τι θα γίνει στο 10ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Το μόνο που μας υποσχέθηκε ήταν πως, «θα βρείτε και πάλι πολλά video στο YouTube με τις αντιδράσεις του κόσμου».

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο «The Dance of Dragons».

 

vice.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis