Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 09/08/2018

Διακριβώθηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ο τρόπος δράσης και δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Η εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από τέσσερα μέλη (δυο Έλληνες και δυο αλλοδαπούς) και δραστηριοποιούταν στην κατοχή, στην μεταφορά, στην αποθήκευση και στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Αιτωλοακαρνανία.

[custom:google-ads]

Η εγκληματική οργάνωση είχε δομημένη και διαρκή δράση λειτουργώντας για τουλάχιστον πέντε μήνες, από το Νοέμβριο του 2017 έως το Μάρτιο του 2018, όπου και η δράση της διακόπηκε λόγω σύλληψης του αρχηγού της από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και προφυλάκισης του σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ελάμβαναν προφυλάξεις κατά την μεταφορά και εμπορία των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη φρασεολογία και τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκαν σε τρίτα πρόσωπα (αχυρανθρώπους), ενώ κατά το χρόνο δράσης της, διακίνησε συνολικά περίπου ένα κιλό κοκαΐνης.

Σε βάρος όλων των μελών της εγκληματικής οργάνωσης σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας, της μεταφοράς και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis