Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 25/10/2016

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν βάζουμε ένα password εμφανίζεται ένα μήνυμα που αναφέρει είτε ότι αυτό χρησιμοποιείται είτε ότι δεν είναι αρκετά δυνατό.

Υπάρχει και το χειρότερο σενάριο, να ξεχάσουμε το password που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Τα λύση στα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έρχεται να δώσει, μέσω ενός βίντεο, ένας χάκερ, που δίνει χρήσιμες οδηγίες και αποκαλύπτει τα μυστικά για έναν σωστό κωδικό που εύκολα θα θυμόμαστε.

Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε στο μυαλό σας μια πρόταση (πχ κάποιον στίχο τραγουδιού, κάποια ατάκα ταινείας) και να χρησιμοποιήσετε ως κωδικό τα πρώτα γράμματα της κάθε λέξης.
Με αυτό τον τρόπο θα έχετε και κεφαλαίο και σύμβολο και αριθμό.

Φυσικά, λάθος κωδικοί είναι εκείνοι που μπορεί κάποιος τρίτος να τους μαντέψει. Ωστόσο, μπορείτε να διαλέξετε για παράδειγμα την αγαπημένη σας ομάδα και να βάλετε ως αριθμό τον αριθμό του αγαπημένου σας παίκτη.

Και βέβαια, όπως λέει, ο ίδιος όταν θέλει να σπάσει έναν κωδικό, δεν θα προσπαθήσει να τον μαντέψει. Αντίθετα θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό εργαλείο, το John the Ripper, που θα κάνει την δουλειά για αυτόν. Αλλά όσο μεγαλύτερος είναι ο κωδικός που θα διαλέξετε, τόσο πιο πολλές προσπάθειες πρέπει να κάνει το λογισμικό για να το βρει.

Δείτε τις οδηγίες που δίνει:

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis