Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 24/09/2016

Το παρακάτω κειμενο αναρτήθηκε απο τον συνδικαλιστή και τροχονόμο της ΕΛ.ΑΣ. κ Φωτεινό Παγιαύλα στο facebook 

Nightshift story #1: Οι σταθμεύσεις απαγορεύονται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα (εκτός κι αν ρυθμιστική πινακίδα ορίζει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο απαγόρευσης). Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τις σταθμεύσεις σε ράμπες για ΑμεΑ και για τις γωνίες. Εκτός κι αν θέλουμε να αποκλείσουμε τους ανάπηρους από το να κυκλοφορούν πχ μετά τις 22:00 ή εκτός κι αν η κίνηση σε στροφή με σταθμευμένο όχημα πάνω σε γωνία γίνεται ευκολότερη στις νυκτερινές ώρες. Οπότε, κανονικά η βεβαίωση παραβάσεων και τις νυκτερινές ώρες.

Nightshift story #2: Μου 'ρθε μια επιθυμία να φάω νυκτιάτικα κάτι βρώμικο. Κάτι αληθινά βρώμικο, που θα μου κάψει το στομάχι, σάπιο! Μπήκα σε ένα ταχυφαγείο στη Πλατεία Συντάγματος. Είδα μια χρήστρια ναρκωτικών ουσιών. Είχε στα χέρια της κάτι ψιλά, ούτε ευρώ δεν έβγαινε. Ζήταγε από τους πελάτες να της συμπληρώσουν τα χρήματα να πάρει να φάει το πιο φτηνό χάμπουργκερ. Τελικά της πήρα δυο κι ένα καυτό τσάι να ζεσταθεί. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους είναι προτιμότερο να τους αγοράζουμε ένα γεύμα ή ένα ρόφημα, παρά να τους δίνουμε χρήματα που μπορεί να πάνε ν' αγοράσουν διάφορες παράνομες ουσίες. 

Nightshift story #3: σταματήσαμε για τροχονομικό έλεγχο οδηγό και του βεβαιώσαμε την τροχονομική παράβαση που είχε υποπέσει. Όσο στριφνός, εριστικός και ειρωνικός ήταν μαζί μας, τόσο συνεργάσιμοι και ευγενικοί ήταν οι γονείς του. "Ντρέπομαι για σένα, θα τα πούμε στο σπίτι", με τον γιο να έχει πεισμώσει, βλέποντάς μας όλους ως εχθρούς.

Είναι 6:50 το πρωί. Καλή σας μέρα.

Ο κ. Φωτεινός Παγιαύλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα αναβαθμιστεί από την Ηγεσία του Σώματος

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis