Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 03/12/2018

Ο Simon Frost ήταν άλλος ένας ηλικιωμένος που έψαχνε παρέα για τα γεράματα και γιατί όχι και τον έρωτα.

Γι’ αυτό και γράφτηκε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών της Αγγλίας, όπου και τον ξεγέλασαν τρώγοντάς του 20.000 λίρες (22.500 ευρώ).

[custom:google-ads]

Ο 75χρονος από το Κέιμπριτζ πίστεψε πως βρήκε τον όψιμο έρωτα στα μάτια της γυναίκας που υπέγραφε ως «Eva Otoo» και είχε για φωτογραφίες της εικόνες της γνωστής αμερικανής πορνοστάρ Briana Lee.

Για διάστημα δύο μηνών, ο Simon αντάλλαζε «ροζ» μηνύματα με το αντικείμενο του πόθου του, μόνο που εκείνη άρχισε κάποια στιγμή να του ζητά λεφτά, πείθοντάς τον πως ο πατέρας της, ο οποίος είχε πεθάνει υποτίθεται το 2002, της είχε αφήσει περιουσία «5 εκατ. λιρών και 250 κιλά χρυσού», χρειαζόταν όμως επειγόντως χρήματα για νομικά έγγραφα και δικαστικές ρήτρες.

Ακόμα και επιστολές του έστειλε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Γκάνας, αλλά και από άγγλους δικηγόρους που βεβαίωναν πως μόλις πληρωνόταν το μικροποσό, θα εκταμιεύονταν τα εκατομμύρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν ύποπτο - Πίστευαν ότι κρατούσε όπλο


Ο ηλικιωμένος πήρε δάνειο για να της στείλει τα λεφτά, καθώς οι οικονομίες του δεν επαρκούσαν. Ακόμα και εισιτήρια της έστειλε για να έρθει στην Αγγλία, αν και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο.

Τώρα ο Simon πρέπει να πληρώνει 595 λίρες τον μήνα για δύο χρόνια ώστε να εξοφλήσει το χρέος του: «Πίστεψα πραγματικά πως η σχέση ήταν αληθινή. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μου συμπεριφερθεί κάποιος έτσι. Είχα καλές προθέσεις και αναζητούσα πραγματική σχέση», λέει εκείνος…

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis