Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:54 | 14/01/2015

Δύο μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης με διασυνδέσεις στην Ασία συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα και ένας 40χρονο από το Πακιστάν.

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, στο χώρο αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από την Ασία στην Ελλάδα εντόπισαν τον 53χρονο ημεδαπό, ο οποίος έφτασε από το Καράτσι Πακιστάν μέσω Αμπού Ντάμπι. Ο 53χρονος κατά την άφιξή του δήλωσε απώλεια της αποσκευής του.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αποσκευή του, κατά την άφιξή της στον Διεθνή Αερολιμένα, βρέθηκε ηρωίνη 20 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Κατά τη διαδικασία παράδοσής της αποσκευής στον ίδιο, σε διαμέρισμα στα Πατήσια, την διεύθυνση του οποίου  είχε δηλώσει ως σημείο  παραλαβής, συνελήφθη.

Πλησίον της οικίας συνελήφθη και ο 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, συνεργός του, ο οποίος επιτηρούσε το χώρο εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από το Πακιστάν προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Πηγή:enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis