Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 08/07/2018

Ολόκληρο… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών έφερε από το ταξίδι του στην Βουλγαρία ένας 37χρονος Έλληνας που κατοικεί σε χωριό του Δήμου Νέας Ζίχνης!

Όμως, η εισαγωγή έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας, οι οποίοι έφτασαν στην πόρτα του το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (5/7).

Ο σκύλος μυρίστηκε το εμπόρευμα

Μαζί τους είχαν εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανέλαβε να ξετρυπώσει το παράνομο εμπόρευμα και δεν άργησε να εντοπίσει μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 13,6 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, 14 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι διαμετρήματος των 7,65 χιλιοστών.

[custom:google-ads]

Το όπλο κατασχέθηκε μαζί με τα ναρκωτικά και εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Δίωξη από τον Εισαγγελέα Δράμας

Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σερραίος έφερε «κοκτέιλ» ναρκωτικών και όπλο από τη Βουλγαρία

Πηγή: anexartitos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis