Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:50 | 01/01/2015

 

«Αχόρταγοι» ήταν δυο αλλοδαποί δουλέμποροι από το Μπανγκλαντές που αναλάμβαναν έναντι αδρής αμοιβής να μεταφέρουν παράνομα στην Ελλάδα ομοεθνείς τους. Μόλις έφταναν, τους κρατούσαν φυλακισμένους και ζητούσαν λύτρα από τις οικογένειές τους για να τους αφήσουν ελεύθερους!
 
Η δράση των δυο Ασιατών αποκαλύφθηκε όταν τρεις ομοεθνείς τους που είχαν μεταφέρει στο ελληνικό έδαφος από την Τουρκία με πλαστική βάρκα στις 10 Δεκεμβρίου, κατάφεραν να διαφύγουν από ένα σπίτι στην Αλεξανδρούπολη στο οποίο τους κατακρατούσαν με τη χρήση βίας απαιτώντας 4.500 ευρώ από τις οικογένειές τους για την απελευθέρωσή τους και τους κατήγγειλαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας.
 
Το σπίτι εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή και μέσα συνελήφθη ένας 28χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος είχε περάσει στην Ελλάδα τους μη νόμιμους μετανάστες. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, αρπαγή και παράνομη βία, ενώ ο 39χρονος συνεργός του δεν βρέθηκε και αναζητείται.
 
protothema.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis