Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:41 | 19/02/2019

Σε κώμα έπεσε μία έφηβη αφού πήγε να κοιμηθεί έχοντας πονοκέφαλο.

Ωστόσο, όταν ξύπνησε τέσσερις ημέρες αργότερα, ανακάλυψε ότι είχε γίνει μητέρα και είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αν και η ίδια δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το έμβρυο "κρυβόταν" καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επειδή η Έμπονι Στίβενσον από το Όλνταμ πάσχει από μια σπάνια συγγενή ανωμαλία: έχει δύο μήτρες, μια πάθηση που αποκαλείται δίδελφυς μήτρα. Γι' αυτό και εξακολουθούσε να έχει έμμηνο ρύση ενώ το μωρό μεγάλωνε στην "πίσω" μήτρα. Επίσης, δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε καν "κοιλίτσα", μέχρι την ημέρα που αισθάνθηκε αδιαθεσία, υπέστη αλλεπάλληλες κρίσεις και έπεσε σε κώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Τσιριγώτη στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Ταύρου

Η 18χρονη, που σπουδάζει φυσιοθεραπεύτρια, ξύπνησε στις 6 Δεκεμβρίου έχοντας στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως είπε, η εμπειρία αυτή ήταν "απολύτως σουρεαλιστική".

"Αισθανόμουν σαν να είχα μια εξωσωματική εμπειρία", πρόσθεσε και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, βάφτισε την κόρη της Έλοντι.

Οι γιατροί που εξέτασαν την αναίσθητη 18χρονη διαπίστωσαν ότι οι κρίσεις οφείλονταν σε προεκλαμψία και είπαν στη μητέρα της ότι έπρεπε να της κάνουν κατεπειγόντως καισαρική.

"Μολονότι εγώ επέμενα ότι δεν ήταν δυνατόν να είναι έγκυος, εκείνοι ήταν σίγουροι πως ήταν. Έπαθα σοκ όταν εμφανίστηκε ένα φούσκωμα στο στομάχι της. Πιστεύουν ότι λόγω των κρίσεων το μωρό μετακινήθηκε και έτσι ξαφνικά έκανε ορατή την παρουσία του", είπε η 39χρονη Σίρι.

[custom:google-ads]

Όταν ξύπνησε η Έμπονι, οι νοσηλεύτριες της έβαλαν κατευθείαν στην αγκαλιά της την Έλοντι.

"Τώρα μπορεί να ακούγεται φρικτό αλλά τους ζήτησα να την πάρουν. Ήμουν σε σύγχυση, ήμουν βέβαιη ότι είχαν κάνει λάθος. Όμως η μαμά μου τα εξήγησε όλα και μου ξαναέδωσαν το κοριτσάκι μου για να το κρατήσω σωστά για πρώτη φορά. Παρ' όλο που ήμουν τόσο μπερδεμένη και πολύ φοβισμένη, ήταν μια πανέμορφη στιγμή", είπε η 18χρονη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis