Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:16 | 22/04/2017

Φρίκη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Μία έφηβη και ο φίλος της κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον παππού και τη γιαγιά της κοπέλας και έμειναν με τα πτώματά τους για αρκετές ημέρες.

Ένας ντετέκτιβ κατέθεσε ότι τα παιδιά χτύπησαν και μαχαίρωσαν τους ηλικιωμένους μέχρι θανάτου και παρέμειναν στο σπίτι καπνίζοντας μαριχουάνα και οργανώνοντας πάρτι με τους φίλους τους ενώ τα άψυχα κορμιά των παππούδων βρίσκονταν στο επάνω μέρος του σπιτιού.

Η 17χρονη Cassandra και ο 19χρονος Johnny, χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα σίδερο ελαστικών, σφυρί, ρόπαλο του μπέιζμπολ και μαχαίρια κρεοπωλείου ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να σφραγίσουν τις πόρτες για να περιορίσουν τη δυσοσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η 17χρονη ομολόγησε το έγκλημα ενώ ο φίλος της αρνήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς.

ΗΠΑ - παππούδες - δολοφονία - εγγονή - ανήλικη

«Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στον παππού», δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι «η Cassie ήταν σε υπερδιέγερση όταν έσυρε τη γιαγιά της στην κρεβατοκάμαρα», σύμφωνα με όσα η 17χρονη διηγήθηκε.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης ότι οι δυο τους σχεδίαζαν να σκοτώσουν πολλούς άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του νεαρού και τη μητέρας της Cassandra, αλλά ο 19χρονος την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Ωστόσο, κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να σκοτώσουν την αδελφή του νεαρού και το φίλο της. Η αδελφή του δραπέτευσε και βοήθησε στη σύλληψη των εφήβων.

ΗΠΑ - παππούδες - δολοφονία - εγγονή - ανήλικη

Διαβάστε περισσότερα στο ant1news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis