Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 25/05/2018

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μυκόνου συνέλαβαν την Τετάρτη 23 Μαΐου, επ’ αυτοφόρω, τους εργάτες που πραγματοποιούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες στη βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο - Ποιος έκανε την καταγγελία; 

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου κατάφεραν να δράσουν αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας τους αλλοδαπούς εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες στη βίλα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μπέη και της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Γιατζόγλου.

Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε μετά από σχετική καταγγελία της πρώην συζύγου του επιχειρηματία Κατερίνας Γιατζόγλου όπως αποκαλύπτει με αποκλειστικό φωτορεπορτάζ το mononews.gr.

[custom:google-ads]

Η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού είναι πολύχρονη.

Μάλιστα η κυρία Γιατζόγλου ήταν εκείνη που πρώτη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία και στην Κτηματική υπηρεσία τις παράνομες οικοδομικές εργασίες, τις οποίες μάλιστα είχε αποδώσει στον πρώην σύζυγο της.

Οι αστυνομικοί λοιπόν έχοντας στα χέρια τους την καταγγελία της Κατερίνας Γιατζόγλου, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν διακριτικά εδώ και μέρες τα όσα συνέβαιναν στην παραθαλάσσια βίλα στα Χουλάκια και περίμεναν να την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσουν.

Έφοδος της αστυνομίας σε βίλα επιχειρηματία στη Μύκονο

Πηγή: newsbomb.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis