Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:41 | 14/07/2019

Τους είχαν γίνει επανειλημμένα...συστάσεις, εκείνοι όμως δεν "έβαζαν μυαλό".

Η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό, στην Κρήτη ξέφυγε πάλι το βράδυ του Σαββάτου, όταν στη διάρκεια γλεντιού βάφτισης άρχισαν - για μα ακόμα φορά - να πέφτουν μπαλωθιές!

Το γεγονός δεν άφησε αναπάντητο η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., από την οποία είχε διαμηνυθεί ότι την επόμενη φορά που θα ακουστεί πυροβολισμός, θα υπάρξουν προσαγωγές και συλλήψεις.

[custom:google-ads]

Από το Αστυνομικό Μέγαρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον καταυλισμό ξεκίνησε περίπου στις 6.30 τα ξημερώματα η επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων. Ενώ κάποιοι γλεντούσαν στον καταυλισμό μπήκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και προχώρησαν σε έρευνες, ενώ έγιναν πολλές προσαγωγές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, 3 καραμπίνες, κάποιες μάλιστα είχαν τροποποιηθεί παράνομα, σφαίρες, κάλυκες, μικροποσότητες κόκας σε safe box και άλλα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο συλλήψεις, ενώ εκτιμάται ότι η επιχείρηση είχε κύριο στόχο να κατανοήσουν οι κάτοικοι του καταυλισμού ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι και ότι στο εξής θα υποβάλλονται σε συνεχείς αστυνομικούς ελέγχους.

Εξάλλου είναι τουλάχιστον αδιανόητο να θεωρείται ότι υπάρχει ανοχή σε όσους πυροβολούν αδιακρίτως, πολύ περισσότερο δε όταν βρίσκονται "μεσοτοιχία" με το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου!

Πηγή: cretalive.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis