Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:45 | 08/01/2021

Έφτασαν εχτές Πέμπτη στο Τσοτύλι οι 103 δόκιμοι πυροσβέστες, της Σχολής Πυροσβεστικής, που θα φιλοξενηθούν στην π. σχολή εκπαίδευσης δημοτικής αστυνομίας Βιοΐου, κτήριο που λειτουργεί ως «παράρτημα» της Σχολής Πτολεμαΐδας, λόγω αναγκών covid, με απόφαση αρμοδίων (Πυροσβεστική – Πολιτική Προστασία), για να φιλοξενήσει το 1ο έτος των σπουδαστών.

Όπως τόνισε στον «Π» ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ο χώρος είναι έτοιμος μετά από μια «τιτάνια» προσπάθεια που κατέβαλε ο δήμος, προκειμένου να έρθουν όλα εις πέρας.

Η δομή στο Τσοτύλι, σημειώνει ο δήμαρχος, έχει ικανότητα φιλοξενίας 280 ατόμων (σε μονές κλίνες). Με κουκέτες έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μέχρι 390 άτομα.

Σε ό,τι αφορά την σίτιση των πυροσβεστών, αυτή για αρχή θα την αναλάβουν οι μάγειρες της σχολής στην Πτολεμαΐδα, ενώ θα ακολουθήσει σχετικός διαγωνισμός. Επίσης, την καθαριότητα θα την αναλάβουν ιδιωτικά συνεργεία.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό, μέχρι 11/1 θα αποσπαστούν όσοι είναι να κάνουν μαθήματα στο Τσοτύλι, μετά από σχετική προκήρυξη που έχει βγει.

e-ptolemeos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis