Έφυγε ξαφνικά ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος εα Παρασκευάς Σιουμπάρας

Έφυγε ξαφνικά ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος εα Παρασκευάς Σιουμπάρας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τέως αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Παρασκευάς Σιουμπάρας σε ηλικία 82 ετων.

Αφοσιωμένος στο υπηρεσιακό καθήκον αξιωματικός της Ελληνικής Χωροφυλακής, υπηρέτησε με ζήλο, ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης, σε διάφορες υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και διοίκησε στους αντίστοιχους ανώτερους βαθμούς του την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου απ´όπου  αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ταξιάρχου .

Καταγόταν  από το Δοξάτο Δράμας και είχε παντρευτεί από το Ψυχρό Λασιθίου την Φωτούλα  ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ . Τα παιδιά του, Δήμητρα, Μαρία και Ελισάβετ, κοσμούν με την επιστημοσύνη τους,  τις οικογένειες και τις χάρες τους την κοινωνία και αξίωσαν χαρές και υπερηφάνεια το στοργικό πατέρα Παρασκευά, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι …

Ο Παρασκευάς συνέχισε και μετά την αποστρατεία του, την κοινωνική του προσφορά, με ενεργή συμμετοχή σε Συλλόγους και Σωματεία και ξεχωριστή εκείνη, ως μέλος της χορωδίας « ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ» με τη σπουδαίες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Καλοστραθιά Παρασκευά… Το χώμα του Ψυχρού θα σε σκεπάσει ανάλαφρα αύριο 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 16.00.

Ο νεκρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Ψυχρού Λασιθίου από ώρα 15.00.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και καταθέτει αντί στεφάνου συμβολικό ποσό στον ΙΝ Τριών Ιεραρχών Ψυχρού.

Του Γιώργου Μηλιαρά

cretalive.gr

Το Policenet.gr εκφράζει τα θερμα του συλλυπητηρια στην οικογένεια του εκλιπόντος