Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 29/12/2016

Θλίψη σκόρπισε στη Δυτική Αχαΐα και συγκεκριμένα στον Κρίνο Αχαΐας, η είδηση του θανάτου του 57χρονου Σπύρου Καραχάλιου  

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό του Κρίνου που η μοίρα χτύπησε για άλλη μια φορά μέσα στο 2016. Ο αναπάντεχος θάνατός του έχει συντρίψει τους οικείους του. Όλα ξεκίνησαν προχθές το πρωί, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να μεταβεί στο νοσοκομείο, τα παιδιά του τον μετέφεραν, για να «σβήσει» λίγη ώρα αργότερα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Σπύρος Καραχάλιος όπως αναφέρει το gnomip.gr μάλιστα ήταν ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Κρίνου την περίοδο 1987-1997 και αγωνιζόταν στην θέση του τερματοφύλακα. Στην συνέχεια διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα από το 2003 μέχρι το 2007, ενώ μέχρι πριν φύγει από την ζωή δεν έχανε αγώνα της «κιτρινόμαυρης Βασίλισσας», όπως αποκαλούν την ομάδα. Στον Κρίνο αγωνίζονταν με επιτυχία και τα δύο από τα πέντε παιδιά του, ο Παναγιώτης και ο Κώστας.

Ο Σπύρος Καραχάλιος ήταν παντρεμένος με την Ελευθερία 36 χρόνια και απέκτησαν πέντε υπέροχα παιδιά, τρία αγόρια, τον Κώστα, τον Παναγιώτη, τον Γιώργο, και δύο κορίτσια, την Σία και την Ανδριάνα.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρίνου. 

 

tempo24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis