Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 24/11/2014

 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνθέτουν κομμάτι κομμάτι  το πάζλ της αιματηρής επίθεσης με καλάσνικοφ του 30χρονου μανιακού κακοποιού στο Μικρολίμανο, ο οποίος γάζωσε το νυχτερινό κέντρο τραυματίζοντας 15 άτομα.

Οι μαρτυρίες που έχουν στην διάθεσή τους αλλά και δύο προηγούμενες επιθέσεις σε μπαρ με ανάλογο τρόπο δράσης,  σκιαγραφούν τα αιματηρά ξεσπάσματα μίσους και παράλογης βίας της συμπεριφορά του καταζητούμενου κακοποιού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων Τα Νέα και Έθνος, η αιτία που φαίνεται να τον οδήγησε να «γαζώσει» το μπαρ στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν η απόρριψη από γυναίκα που βρισκόταν στο μπαρ.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον κακοποιό να διαπληκτίζεται με δύο κοπέλες, να αφήνει ένα χαρτονόμισμα και να φεύγει. Λίγα λεπτά μετά, επέστρεψε με το καλάσνικοφ στα χέρια και άνοιξε πυρ.  Μάλιστα οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί και σε βίντεο ντοκουμέντο.

 

 Ανοίγει πυρ χωρίς δισταγμό

Ήδη, αστυνομικοί με τη φωτογραφία του στο χέρι επιχειρούν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο, καθώς «δίχτυ» έχει στηθεί ακόμη και στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα έως τα σύνορα με την Αλβανία για τον εντοπισμό του, ο ίδιος φαίνεται πως έχει επιτεθεί με ανάλογο τρόπο και σε άλλες δύο έως τρεις περιπτώσεις.

Στο Μεταξουργείο δολοφονήθηκε 44χρονος θαμώνας του καταστήματος που μπήκε στο στόχαστρο του κακοποιού και των συνεργών του.

Ο δράστης φέρεται ότι εμπλέκεται και σε μία ακόμη επίθεση που είχε γίνει προ ημερών σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα. Και εκεί ο ένοπλος μαζί με συνεργό του άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ και γάζωσε τη τζαμαρία με 11 σφαίρες.

Το προφίλ του κακοποιού

Το όνομα του Αλβανού πιστολέρο στο Μικρολίμανο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ύστερα από εκτεταμένες και επιβαιωμένες έρευνες που διεξήγαγε η ασφάλεια ο δράστης είναι ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Αρβερ. Είναι σεσημασμένος και οι αστυνομικοί λένε πως είναι άκρως επικίνδυνος

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της «τυφλής» αιματηρής επίθεσης στο Μικρολίμανο.

albanos

 

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis