Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:02 | 11/10/2015
Ήρθαν από το κατάστημα Κοπελάκης στην Αρτέμιδα Αττικής  Τριαινης 14 , 22940 83144, www.kopelakis.gr τα λειόκαννα θηρία Molot Vepr 12 ......
 
 
Για όσους δεν ξέρουν τα Μolot Vepr 12, είναι κυνηγετικά όπλα, που σημαίνει αγοράζονται με Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου, που εκδίδεται από τα τοπικά Τμήματα Ασφαλείας , με προσκόμιση : 2 φωτό, 1 φ/ου δελτ. ταυτότητας, ιατρικού πιστοποιητικού.
 
Το μόνο πρόβλημα.... Θα παραδίδονται με 2  γεμιστήρες 10 φυσιγγίων  αντί 8 φυσιγγίων και θα καταπίνουν τα φυσίγγια πιο γρήγορα!!!
 

 

Σημ. Τα κοντάκια δεν είναι σπαστά , οι γεμιστήρες έχουν μειωτήρες για 2 φυσίγγια, οι φλογοκρύπτες είναι προσθαφαιρούμενοι με το χέρι.
 
Υπάρχουν και τα μέτρα δίπλα δίπλα, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τις διαστάσεις .......
 
 
Τα φυσίγγια της φωτό είναι τα μόνα νόμιμα "τροχιοδεικτικά" κυνηγετικά φυσίγγια στην αγορά ! Θα επανέλθουμε με βιντεάκι τις επόμενες μέρες ! Δείτε προς το παρόν ένα άλλο βίντεο που αποδεικνύει την αξιοπιστία και ταχυβολία αυτού του εξαιρετικού όπλου που τυγχάνει να είμαι κάτοχος ....
 
 
 
 
Το λειόκαννο που επέλεξαν πρώτοι, οι διάσημοι Spetsnaz (οι ειδικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού), και ακολούθησαν δεκάδες ειδικές αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες σε όλο τον κόσμο. 
 
Παραδίδεται στην διαμόρφωση της φωτογραφίας ( διαμέτρημα cal 12, σταθερό μη πτυσσόμενο κοντάκιο, μήκος κάννης 52 εκ, συνολικό μήκος 103 εκ), με 2 γεμιστήρες 10 φυσιγγίων.
 
 
Το Vepr 12 είναι σύμφωνα με τον νόμο περί όπλων 2168/93, κυνηγετικό όπλο και για την αγορά του απαιτείται Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου, η οποία εκδίδεται από τα τοπικά τμήματα ασφαλείας, με απλή αίτηση, 2 φωτογραφίες, φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας και ιατρικό πιστοποιητικό, εντός ολίγων ημερών.
 
Ότι και να πούμε για το πιό εντυπωσιακό λειόκαννο όπλο της ελληνικής αγοράς θα είναι λίγο! Σε επικοινωνία μας με τον κ. Δημήτριο Κοπελάκη μας έγινε γνωστό ότι θα γίνει εισαγωγή, σε σύντομο χρονικό διάστημα του νέου αγωνιστικού λειόκαννου Vepr-12 Molot IPSC (σε λίγα κομμάτια), με τις απαραίτητες εργασίες για Σκοποβολή IPSC από το εργοστάσιο! Το όπλο έχει διαφορές και τροποποιήσεις από το πρότυπο Vepr-12 Molot της πολιτικής αγοράς οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες ότι έπρεπε να γίνουν από τους ειδικούς της εταιρείας για να συνεχίσει το όπλο αυτό να πρωταγωνιστεί σε αγώνες σκοποβολής σε όλο τον κόσμο. Επίσης θα είναι διαθέσιμο και το καλύτερο compensator (ρωσικής κατασκευής) που κυκλοφορεί στην αγορά ......
 
 
 
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis