Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 28/06/2017
Ριζική τείνει να γίνει η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας στο Αίγιο, αφού μετά το κλείσιμο του αυτοτελούς Τμήματος Τροχαίας, τα δεδομένα αλλάζουν, τόσο κτιριακά όσο και στην ουσία της αστυνόμευσης στην περιοχή.
 
Εν αναμονή της λειτουργίας της νοεσύστατης Ομάδας ΔΙΑΣ, που χρονικά τοποθετείται σε 10 μέρες και τους δικυκλιστές ένστολους να ξεκινούν αύριο την εκπαίδευσή τους (από Πάτρα, Ακράτα και λιγότερο από Αίγιο),σημαντικά είναι τα μέχρι τώρα ευρήματα των ελέγχων που διενεργεί τόσο η ΟΠΚΕ, αλλά κυρίως η ΟΠΕΠΤΑ.
 
Η ομάδα στοχευμένων τροχονικών ελέγχων, τρεις φορές περίπου τη βδομάδα, μέσα σε λίγες μόνο μέρες έχει βεβαιώσει περί τις 200 παραβάσεις (πολλές για κράνη), κάτι που εκτιμάται από την υπηρεσία ως αποτέλεσμα της μη γνωριμίας των αστυνομικών με τους οδηγούς (λόγω εντοπιότητας),κοινό χαρακτηριστικό της πρώην Τροχαίας.
 
Οπως αναφέρουν πληροφορίες της «ΠτΔ» από τον Αίγιο και συγκεκριμένα από το κτίριο των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Αθανασίου θα αποχωρήσει μέχρι το αργότερο τον προσεχή Οκτώβριο και το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων Αιγίου,αφού η υπηρεσία θα μεταφερθεί στα νέα διόδια των Αραχωβιτίκων Ρίου σε νεοανεγειρόμενο κτίριο.
 
Θέμα πάντως ολοκληρωτικής μεταστέγασης της Αστυνομίας Αιγιάλειας από το μέγαρο της οδού Σολωμού, αν και συζητιέται σε υψηλά κλιμάκια και εξετάζεται άλλο στην οδό Κορίνθου, δεν τίθεται, τουλάχιστον επιτακτικά.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis