Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 18/07/2022

Ηταν απόφαση του προηγούμενου αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη η συγκρότηση ομάδας ΟΠΚΕ στην Αιγιάλεια με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της.

Ο πρώην αρχηγός έλαβε την απόφαση τον περασμένο Μάρτιο, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα τοπικών φορέων και σε πρώτη φάση «φτιάχτηκε» η ομάδα… εκ των ενόντων, ήτοι από αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε άλλες υπηρεσίες της περιοχής. Από την πρώτη στιγμή ο αριθμός των 6-7 ένστολων κρίθηκε ελλιπής και ασκούντο πιέσεις για πλήρη επάνδρωση της ΟΠΚΕ Αιγιάλειας.

Διαβάστε επίσης

Τελικά η έλλειψη καλύφθηκε προχθές μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μετατέθηκαν συνολικά 14 αστυνομικοί στο νομό και αμέσως αποφασίστηκε η κατανομή τους.

Συγκεκριμένα, 5 ένστολοι θα στελεχώσουν την ΟΠΚΕ Αιγιάλειας, ενώ οι υπόλοιποι 9 αποφασίστηκε να καλύψουν ανάγκες κυρίως αστυνομικών τμημάτων που λειτουργούν εκτός Πατρών (Καλάβρυτα, Κλειτορία κ.λπ.). Ειδικότερα, η προσθήκη των 5 αστυνομικών στην ΟΠΚΕ της Αιγιάλειας διαμορφώνει πια συνθήκες που θα μπορεί ευχερέστερα ν’ ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της.

Πηγή:  pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis