Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 29/12/2020

Σε Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω και Περιστέρι έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Θερμοπυλών στην Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούνται και εντατικότεροι έλεγχοι σε ύποπτα οχήματα. 

Προσωπικές διαφορές δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δράστης πυροβόλησε κατά ενός μαύρου αυτοκινήτου που κινούνταν κατά μήκος της οδού Βουτένης στην Αγία Βαρβάρα. 
 
Οι δύο επιβαίνοντες, ένας Ρομά και ένας αλβανικής καταγωγής, αιφνιδιάστηκαν, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. 

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Αμέσως σήμανε συναγερμό στις Αρχές. Άνδρες της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ έσπευσαν στο σημείο καθώς υπήρχε η πληροφορία πως ο δράστης έχει ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία στο σημείο. 
 
Μετά από πολύωρη έρευνα, οι ειδικές δυνάμεις μπήκαν στο κτίριο, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος πιθανόν είχε διαφύγει νωρίτερα.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis