Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 12/09/2018

Άλλο ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα στα πλαίσια του ακήρυχτου πολέμου της νύχτας, ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τις διαφορές από υποθέσεις ναρκωτικών;

Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όσον αφορά στην μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, κοντά στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

[custom:google-ads]

Το θύμα, ένας 51χρονος παλιός γνώριμος της Ασφάλειας Αττικής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του φέροντας τουλάχιστον έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο, στο κεφάλι, το θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας - Αναγνώρισης Απειλών & Συμπεριφοράς

Κατά το παρελθόν, ο 51χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών με ομάδες «νονών» της νύχτας, αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ το 2013 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται να έλαβε προκαταβολή προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου, το οποίο τελικά ποτέ δεν εκτέλεσε, ενώ παράλληλα «έφαγε» τα χρήματα της προκαταβολής.

Το 2009 είχε απασχολήσει και την Αντιτρομοκρατική, καθώς έκανε παρέα με ληστή τραπεζών, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως τροφοδοτεί με όπλα τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι δυο άνδρες εκείνη την εποχή είχαν συλληφθεί στην Λ. Μαρκοπούλου έχοντας στην κατοχή τους όπλα και αλεξίσφαιρα. Ωστόσο, ποτέ δεν αποδείχτηκε, ότι τουλάχιστον ο φίλος του 51χρονου, είχε σχέση με οργανώσεις Αντάρτικου Πόλης.

Τα τελευταία χρόνια και έπειτα από τις περιπέτειες που είχε με το Νόμο, είχε «αποτραβηχτεί από την πιάτσα», και εργάζονταν σε λαϊκές αγορές, χωρίς όμως να έχει σταματήσει των εθισμό του στα ναρκωτικά.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία του 51χρονο να έχει σχέση με δοσοληψίες ναρκωτικών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis