Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 20/01/2020

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων ενόψει της έναρξης του νέου Εκπαιδευτικού Έτους 2019-2020, η τελετή Αγιασμού, χοροστατούντων του Πρωτοπρεσβυτέρου και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου κ. Νικολάου Νικηφόρου, καθώς και του Αιδεσιμότατου και Εφημέριου του Ι.Ν. Τεσσάρων Μαρτύρων κ. Σωκράτη Ξενικάκη.           

Την ημερήσια διαταγή ανέγνωσε ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΓΕΡΜΑΝΑΚΗΣ Σπυρίδων,  ο οποίος συνεχάρη τους νέους Δόκιμους Αστυφύλακες για την εισαγωγή τους στη Σχολή Αστυφυλάκων και τους κάλεσε να επιδείξουν ιδιαίτερο ζήλο και φιλομάθεια ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα μεταβίβασης γνώσεων, σκέψης, ήθους και αγωγής από τους εκπαιδευτές στους εκπαιδευόμενους.

Μετά το πέρας του αγιασμού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο της Σχολής και εν συνεχεία ακολούθησε μικρή δεξίωση των προσκεκλημένων στην λέσχη της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κος ΜΑΛΛΑΣ Άγγελος,  ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου Ταξίαρχος κος Αδάμ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ, ο Β΄ Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Στυλιανός ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ, ο Διοικητής

του Τ.Τ. Β.Ο.Α.Κ. κος Χρήστος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου κος Αναστάσιος ΣΚΥΡΓΙΑΝΟΓΛΟΥ, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου κος Γεώργιος ΜΠΑΛΑΣΗΣ, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου κος Κωνσταντίνος ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, o εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου κος Ανδρέας ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κα Αικατερίνη ΑΓΟΡΟΥ, ο Υπηρεσιακός Ιατρός Αστυνομικός Διευθυντής κος Εμμανουήλ Τζαγκαράκης, Αντιπροσωπεία συνδέσμου απόστρατων των Σωμάτων Ασφαλείας Ρεθύμνου και ο Πρόεδρος της κος Ευάγγελος Δεσποτάκης, καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών Αστυνομικών και τοπικών Αρχών, οι καθηγητές της Σχολής και οι εκπαιδευτές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis