Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 28/11/2018

Η τελετή Αγιασμού ενόψει της έναρξης του νέου Εκπαιδευτικού Έτους στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου.

[custom:google-ads]

Την ημερήσια διαταγή ανέγνωσε ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΓΕΡΜΑΝΑΚΗΣ Σπυρίδων, ο οποίος συνεχάρη τους νέους Δόκιμους Αστυφύλακες για την εισαγωγή τους στη Σχολή Αστυφυλάκων και τους κάλεσε να επιδείξουν ιδιαίτερο ζήλο και φιλομάθεια ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα μεταβίβασης γνώσεων, σκέψης, ήθους και αγωγής από τους εκπαιδευτές στους εκπαιδευόμενους.


Δείτε στο Policenet.gr: Ενημέρωση για τις εξετάσεις των Αρχιφυλάκων


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ρεθύμνου κος Άγγελος ΜΑΛΛΑΣ, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου Αστυνομικός Διευθυντής κος Αδάμ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ , ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου Πλωτάρχης κος Κωνσταντίνος ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Επιπυραγός κ. Θεοδόσιος ΧΑΣΑΠΗΣ, ο Διοικητής του Στρατιωτικού Μουσείου Ρεθύμνης Αντις/χης Π.Ζ. κος Εμμανουήλ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ο Διοικητής του Τ.Τ. Β.Ο.Α.Κ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Χρήστος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ Νικόλαος, καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών Αστυνομικών, Στρατιωτικών και τοπικών αρχών του Ρεθύμνου, οι καθηγητές της Σχολής και οι εκπαιδευτές.


[custom:google-ads]

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε δεξίωση στο χώρο της Λέσχης της Σχολής.

Πηγή:  goodnet.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis