Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 11/10/2018

Αγιασμός τελέστηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Νήφων Καψάλη και τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Χαράλαμπο Καπλανίδη.

Στον αγιασμό εκτός του νέου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας Αστυνόμο Α’ Ευάγγελο Λαφαζάνη και τα μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας παραβρέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος και ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας Αλέξανδρος Αγραφιώτης.

[custom:google-ads]

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους σε όλους τους αστυνομικούς. Είπε πως το λειτούργημα που επιτελούν είναι πολύ σημαντικό και ότι η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων θα είναι πάντα δίπλα τους.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Τόλιας ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στην τέλεση του Αγιασμού και ευχήθηκε η αγαστή και άρτια συνεργασία τους να συνεχιστεί. Ευχήθηκε επίσης στον νέο διοικητή του Α.Τ. Καλαμπάκας υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ευχαριστίες προς τον κ. Θεόκλητο απηύθυνε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων. Ευχήθηκε στον νέο διοικητή υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του και στα μέλη του Α.Τ. Καλαμπάκας υγεία και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Τέλος ο νέος διοικητής του Α.Τ. Καλαμπάκας ευχαρίστησε τον κ. Θέοκλητο για την παρουσία του στα εγκαίνια και του δώρησε ένα αναμνηστικό της αστυνομίας. Ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε επίσης τον κ. Τόλια και τον κ. Σπηλιόπουλο για την παρουσία τους στα εγκαίνια.

tameteora.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis