Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:32 | 04/07/2017

Γυναίκα οδηγός που περίμενε να παραλάβει επιβάτη που θα έφτανε με το πλοίο της High Speed Super Runner , περί ώρα 21:00 στο λιμάνι της Ραφήνας, δέχθηκε παρατήρηση από άνδρα του Λιμενικού προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο αποβίβασης και να πάει να παρκάρει , εκεί που περίμεναν και οι υπόλοιποι οδηγοί με τα οχηματά τους.

Η κυρία όπως ακούσαμε, ανέφερε ότι περίμενε να παραλάβει άτομο ΑμεΑ. ¨Όπως προέκυψε στη συνέχεια - με τον Λιμενικό να περιμένει, παρακολουθώντας το όχημα-  δεν ήταν αληθής ο ισχυρισμός της.

Όταν ο Λιμενικός πήγε να την ελέγξει και της ζήτησε τα χαρτιά , ήρεμα και ευγενικά λέγοντάς της  "Κυρία μου , να το λήξουμε εδώ το θέμα...", η οδηγός έθεσε σε κίνηση το όχημα,ανέπτυξε ταχύτητα και βλέποντας τον άνδρα του Λιμενικού να τρέχει για να της κλείσει το δρόμο (λωρίδα κυκλοφορίας εξόδου απο το λιμάνι) έκανε επικίνδυνη αναστροφή και με μεγάλη ταχύτητα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα (λωρίδα εισόδου στο λιμάνι) απομακρύνθηκε ... Ακολούθησε καταδίωξη απο περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: www.rpn.gr (δημοσιεύτηκε την 03/07/2017)
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis