Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:01 | 14/09/2018

Ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών στο Taylorsville, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει αστυνομικός έμεινε έκπληκτο όταν η αστυνομία ενεργοποιήθηκε για να του παρουσιάσει ένα νέο μίνι αστυνομικό αυτοκίνητο προς αντικατάσταση του πρωτότυπου που είχε κλαπεί.

Ο Conner Burton, είχε ήδη οριστεί ως ο σερίφης του παιδικού τμήματος του Bartholomew County, μαζί με το καπέλο και το σήμα του, πριν οδηγηθεί στο γκαράζ του τμήματος την Τρίτη το απόγευμα, όπου το γυαλιστερό και ολοκαίνουργιο περιπολικό-παιχνίδι τον περίμενε.

[custom:google-ads]

Μέσα στην έκπληξή του μπόρεσε να πει ένα ντροπαλό "ευχαριστώ", ενώ στεκόταν πίσω από το όχημα για να εξετάσει εξονυχιστικά το νέο του περιπολικό, καθώς η μητέρα του, Brittnee Squibb, τον ενθάρρυνε να μπει μέσα και να δοκιμάσει όλο τον εξοπλισμό, που συμπεριελάμβανε μια σειρήνα, το ραδιόφωνο και τα φώτα .

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος πριν ο Conner, μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Hunter, μόλις ενός χρόνου, βρεθούν μέσα στο χώρο του περιπολικού.

Όταν τον ρώτησαν πως ένιωθε, ο Κόνερ απάντησε: "Ευτυχισμένος."

Αυτό ήταν σε πλήρη αντίθεση με το συναίσθημα του σχεδόν δύο εβδομάδες νωρίτερα, όταν εκλάπη το αυτοκίνητο του. Η Squibb είχε πει στον Conner να σταματήσει να κλαίει για να μπορέσει να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ.

Το νέο όχημα προήλθε από τις προσπάθειες του αστυνομικού τμήματος του Stinesville στην περιφέρεια Monroe, που βρίσκεται μεταξύ του Bloomington και του Ellettsville.

Ο αξιωματικός Paul McGann δήλωσε ότι άκουσε για το αστυνομικό αυτοκίνητο-παιχνίδι του Conner που εκλάπη.

"Έχω ένα μικρό αγόρι και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτό το παιδί", είπε, καθώς κοίταζε τον Conner να περιστρέφεται με το καινούργιο αστυνομικό του όχημα γύρω από το πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος του.

Και οι 14 αξιωματικοί της υπηρεσίας Stinesville έδωσαν χρήματα για να αγοράσουν ένα καινούργιο περιπολικό για τον μικρό- ενώ ταυτόχρονα μάζευαν χρήματα για να αγοραστεί όντως ένα νέο περιπολικό.

Τελικά, η Walmart έμαθε ότι το τμήμα Stinesville ήθελε να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο του Conner και κατέληξε να δώσει στο τμήμα μια δωροκάρτα για να το αγοράσει.

Η έκπληξη της Τρίτης διοργανώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα του Εδιμβούργου, το οποίο συνεργάστηκε με το Τμήμα Στέριου και το Stinesville. Ήταν ένα σχέδιο που διεξήχθη μυστικά για περίπου μια εβδομάδα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διευθετήσεις ώστε ο Κόνερ και η οικογένειά του να επισκεφθούν το τμήμα του σερίφη.

Υπήρξε μια τεράστια έκρηξη υποστήριξης για το αγόρι και την οικογένειά του για την κλοπή του παιχνιδιού -αστυνομικού αυτοκινήτου, δήλωσε ο δήμαρχος του τμήματος ντετέκτιβ Will Kinman, ο οποίος ήταν μεταξύ των διοργανωτών της έκπληξης.

"Το ποσό των κλήσεων ήταν απίστευτο - τυχαίοι άνθρωποι ήθελαν να δωρίσουν χρήματα", δήλωσε ο Kinman.

"Η έκρηξη από όλους τους αξιωματικούς ήταν εκπληκτική", δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Εδιμβούργου David Mann.

Το αυτοκίνητο του Conner εκλάπη στις 22 Αυγούστου, όταν μαζί με τον αδελφό του, κατευθύνθηκαν στο βενζινάδικο Circle K στη γωνία των ΗΠΑ 31 και στο Tannehill Road στο Taylorsville λίγο μετά τις 8 μ.μ., ενώ ο Conner οδηγούσε το περιπολικό του με το Hunter στο κάθισμα του συνοδηγού.

Άφησαν το αυτοκίνητο τους στο πεζοδρόμιο μαζί με ένα δοχείο με βενζίνη και ήταν στο κατάστημα για περίπου τρία λεπτά για να πάρουν ένα σνακ, είπε ο Squibb. Όταν επέστρεψαν, το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ένα δώρο γενεθλίων από τη γιαγιά του, είχε κάνει φτερά μαζί με το δοχείο φυσικού αερίου. Το αυτοκίνητο, αξίας περίπου 300 δολαρίων, δεν έχει εντοπιστεί.

Ο Conner ήταν απαρηγόρητος μετά την κλοπή του παιχνιδιού, είπε η μητέρα του. Ρωτούσε επανειλημμένα τη μητέρα του αν οι αστυνομικοί είχαν βρει το αυτοκίνητό του. Είχε ένα σπασμένο κόκκινο φως και ένα βαθούλωμα στην μπροστινή πόρτα, καθιστώντας το αναγνωρίσιμο.

Ο Connerέπαψε να στενοχωριέται και να ρωτάει μόλις αντίκρισε το ολοκαίνουργιο περιπολικό του!!

Δεδομένου ότι ο Conner θέλει να γίνει αστυνομικός κάποια μέρα, πολλοί αστυνομικοί θέλησαν πραγματικά να συμβάλλουν, ώστε να φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Αλλά κι οι αστυνομικοί χαμογελούσαν επίσης εκείνη τη μέρα.

Η Lane είπε ότι είχε σοκαριστεί με την τεράστια υποστήριξη.

"Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει 20 από αυτά τα αυτοκίνητα", είπε για όλους τους ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν. Περιέγραψε το χαμόγελο στο πρόσωπο του Conner ως ανεκτίμητο.

Ο Kinman είπε ότι εξασφάλισε ότι ο Conner πήρε μια κλειδαριά αυτοκινήτου για το νέο του περιπολικό έτσι ώστε να μην υπάρξει άλλη κλοπή.

Όταν ο Κόνερ τον ευχαρίστησε και έδωσε τα χέρια στους αστυνομικούς, ο Κίνμαν είπε: "Δεν κάνει τίποτα, φίλε".

Ο Conner μπήκε στο νέο του αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Sheriff Matt Myers και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες με το σήμα.

Καθώς ο 5χρονος χαιρετούσε κι απομακρυνόταν ευτυχισμένος ο Λέιν φώναξε: "Γεια σου! Τώρα έχεις ένα περιπολικό, ένα σήμα και ένα καπέλο. Σε περιμένουμε για αναφορά το βράδυ"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis