Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:10 | 25/12/2014

 

Πεταμένα σε ένα φρεάτιο σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή στο Αγρίνιο, βρήκαν οι αστυνομικοί τα όπλα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στο σοβαρό τραυματισμό ενός 30χρονου σεσημασμένου κακοποιού. Τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν αν κάποιο από αυτά χρησιμοποίησε και ο ίδιος, εκτός από τον 19χρονο που έχει ήδη συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο σιδερογροθιές και ένα μαχαίρι με μία θήκη, που πιθανότατα ανήκει στον 19χρονο καθώς φέρει αίματα από το θύμα της συμπλοκής. Ο νεαρός, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, έχει πάρει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί σήμερα. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα σε βάρος του από τον οδηγό του μπλε Citroen τον οποίο τραυμάτισε. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι στο αυτοκίνητο που τράκαρε τη μηχανή του εσκεμμένα για να βλάψει τη σωματική ακεραιότητά του, υπήρχε και συνοδηγός.
 
Πρόκειται για έναν επίσης  30χρονο που αναζητείται από την Ασφάλεια για να διευκρινίσει το ρόλο του στο επεισόδιο. Ο τραυματισμένος 30χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου με χτυπήματα στο κεφάλι και τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα, την κοιλιά, το κεφάλι και τον τράχηλο, έγινε γνωστό ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis