Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 14/12/2014

Στις κατοικίες του βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας ταξίαρχου Φώτη Τσόλκα και του δικηγόρου Αριστείδη Φατούρου, που μάλιστα είναι νομικός εκπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Συγκεκριμένα πρόσωπα εξετάζει η Ασφάλεια στο Αγρίνιο ως ύποπτα για τις δυο βομβιστικές επιθέσεις με γκαζάκια στις κατοικίες του βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας ταξίαρχου Φώτη Τσόλκα και του δικηγόρου Αριστείδη Φατούρου, που μάλιστα είναι νομικός εκπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Οι δυο επιθέσεις έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με πρώτη αυτή στο σπίτι του ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας όπου οι δράστες είχαν τοποθετήσει δυο γκαζάκια κάτω από το ιδιωτικό αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου. Την ώρα εκείνη, ο ίδιος έλειπε, αλλά μέσα βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του. Η ανάφλεξη του μηχανισμού προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, αλλά το όχημα υπέστη μικρές ζημιές από την πυρκαγιά  που ξέσπασε.

Η δεύτερη επίθεση, που δεν έγινε αμέσως γνωστή, έγινε λίγα λεπτά αργότερα στην κατοικία του δικηγόρου, όπου οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν ένα γκαζάκι δεμένο με κροτίδα στο μπαλκόνι του ημιωρόφου που βρίσκεται σε χαμηλό ύψος. Ο μηχανισμός εξερράγη προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Ο κ. Φατούρος κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και κατέθεσε ότι υποψιάζεται συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών. Μάλιστα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι δύο επιθέσεις σχετίζονται.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis