Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 14/07/2020

Συνελήφθη χθες (13-7-2020) το απόγευμα στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, αλλοδαπός - διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε δύο περιπολικά οχήματα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Λίγο πιο κάτω το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του διαπιστώθηκε ότι προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Από το τροχαίο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ο διακινητής και οι διακινούμενοι, όπου οι δύο από τους διακινούμενους παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας , ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis