Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:50 | 21/12/2015

Αντιμέτωπος με επικίνδυνη συμμορία διαρρηκτών ήρθε ο ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων έξω από το σπίτι του στην Εκάλη.

Λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στην κατοικία του επί της οδού Δανάης και είχαν αφαιρέσει δύο χρηματοκιβώτια. Την ώρα που οι δράστες τα φόρτωναν σε αυτοκίνητο, επέστρεφε στην οικία του ο ιδιοκτήτης μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά. Ενστικτωδώς κινήθηκε εναντίον τους με το αυτοκίνητό του, επιχειρώντας να χτυπήσει τους δράστες και να εμβολίσει το όχημά τους.

Ένας από τους δράστες άρχισε με μία βαριοπούλα να χτυπά το πολυτελές αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Εκείνος δεν σταμάτησε και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του οχήματος των δραστών, με σκοπό να το ακινητοποιήσει. Οι δράστες αιφνιδιασμένοι από την αντίδραση του, εγκατέλειψαν το ένα χρηματοκιβώτιο στον δρόμο και κατόρθωσαν να ξεφύγουν με το αυτοκίνητο, που παρά τις υλικές ζημιές που είχε υποστεί τέθηκε σε κίνηση.

Το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν, περιείχε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων, 5.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έλαβαν κατάθεση από το θύμα της κλοπής, αναζητώντας λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των δραστών και του οχήματός τους, ενώ πήραν και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

 

www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis