Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:17 | 09/12/2019

“Μαύρη” μέρα η χθεσινή για το ποδόσφαιρο. Εκτός από τα επεισόδια στον αγώνα της Γ΄ Εθνικής στην Ημαθία, άσχημες καταστάσεις είχαμε και στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα, σκηνές που “τραυματίζουν” τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο καταγράφηκαν στο “Αθανασία Τσουμελέκα” της Πρέβεζας, στο ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Αχέροντα Καναλακίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Το ματς διακόπηκε τρεις φορές, είχε συμπλοκές και ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών, κροτίδα στον πάγκο των φιλοξενούμενων, επίθεση σε φιλάθλους του Αχέροντα, γυναίκες να ζητούν βοήθεια, δύο ποδοσφαιριστές να διακομίζονται στο Νοσοκομείο και έναν άλλο παίκτη να κινδυνεύει να συλληφθεί από την Αστυνομία.

 

Η πρώτη ολιγόλεπτη προσωρινή διακοπή από το διαιτητή Νέο από το σύνδεσμο Ηπείρου έγινε στο 62′, όταν όσοι βρίσκονταν στον πάγκο του Καναλακίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον παρατηρητή του αγώνα για συνεχή χτυπήματα από φιλάθλους στον μεταλλικό πάγκο, αναφέρει το atpreveza.gr.

[custom:google-ads]

Έπειτα από συστάσεις και την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στον πάγκο των φιλοξενούμενων, η αναμέτρηση συνεχίστηκε, για να διακοπεί και πάλι στο 84′ όταν ο Βασιλειάδης, ο οποίος είχε βγει αλλαγή πέρασε μπροστά από τον πάγκο της Πρέβεζας και συνεπλάκη με ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ που κάθονταν στον πάγκο, οι οποίοι του καταλογίζουν πως τους προκάλεσε.

 

Στο 86′ έγινε ακόμη μία ολιγόλεπτη προσωρινή διακοπή, όταν κροτίδα από την εξέδρα “έσκασε” στον πάγκο του Καναλακίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Παρράς και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο ΓΝ Πρέβεζας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Μπρούνο ντε Μοράις όταν μετά την αποβολή του στο 96′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Τελικώς ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών και αμέσως μετά ακολούθησαν άλλες “ομορφιές”. Ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξεκίνησαν να συμπλέκονται και ακολούθησε γενική σύρραξη με κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές.

 

Την ίδια ώρα μεμονωμένοι φίλαθλοι του Αχέροντα που αποχωρούσαν δέχθηκαν επίθεση και ζητούσαν τη βοήθεια της Αστυνομίας. Στο σημείο βρέθηκαν και παίκτες του Αχέροντα για να υπερασπίσουν μέλη των οικογενειών τους που ήταν στο γήπεδο.

Όλη αυτή η κατάσταση τελικώς εξομαλύνθηκε έπειτα από 40 λεπτά με την ενίσχυση και της αστυνομικής δύναμης.

Στο αστυνομικό τμήμα παραλίγο να προσαχθεί και ο ποδοσφαιριστής του Καναλακίου Μάριος Μπλέτσας.

Όλα αυτά λοιπόν συνέβησαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Εν έτει 2019 και ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανήκουν στον ίδιο Νομό.

 

Πηγή: life-events.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαστική απόφαση "βόμβα" για την Ελλάδα: Αν η πολυκατοικία δεν θέλει, δεν θα γίνεται το διαμέρισμα Airbnb


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis