Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 23/09/2017

Η έλλειψη μέριμνας για το προσωπικό δεν παρουσιάζει προβλήματα μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η υπόθεση ενός βατραχανθρώπου το Λιμενικού είναι χαρακτηριστική.

Η ιστορία δεν είναι τωρινή. Έχει γίνει πριν μερικά χρόνια και ο βατραχάνθρωπος της ΜΥΑ έχει προσφύγει στα δικαστήρια με αγωγή!

Ο βατραχάνθρωπος είχε διαταχθεί να σπεύσει σε λιμάνι νησιού,με αποστολή έλεγχο κρηπιδωμάτων και υφάλων για τυχόν ύπαρξη εκρηκτικών σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο.

[custom:google-ads]

Ο βατραχάνθρωπος με την ομάδα του έφυγε από τη βάση της ΜΥΑ στον Άγιο Κοσμά, χωρίς να έχει λάβει την προβλεπόμενη  από το νόμο προκαταβολή.Η υπηρεσία δεν του εξήγησε το λόγο…

Αποτέλεσμα; Κατά τη διάρκεια της τριήμερης αποστολής,όπως αναφέρει στην αγωγή του ο βατραχάνθρωπος “διέμεινα στην ύπαιθρο,με ελάχιστη τροφή,αφού η υπηρεσία δεν μερίμνησε για την κάλυψη των βασικών αυτών αναγκών”.

Δυο μήνες μετά από το περιστατικό ο βατραχάνθρωπος έκανε αγωγή. Το αποτέλεσμα ήταν δεχτεί πιέσεις για να την αποσύρει, κάτι που δεν έχει κάνει. Η υπόθεση αφορά σε προηγούμενη διοίκηση της ΜΥΑ,αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι για μια ακόμη φορά προκύπτει ότι οι άνθρωποι στις ΕΔ και στα Σώματα Ασφαλείας αντιμετωπίζονται σε κάποιες περιπτώσεις με τρόπο απάνθρωπο.

www.militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis