Αγωνία για τους ανήλικους του τροχαίου στο Ηράκλειο - Κρίσιμες ώρες και για τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή

14, 15 ΚΑΙ 19 ΕΤΩΝ
Αγωνία για τους ανήλικους του τροχαίου στο Ηράκλειο - Κρίσιμες ώρες και για τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή

Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες των τραυματιών που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή 3 Βαγιές, στο Ηράκλειο.

Ο ένας εξ αυτών, 15 ετών, είναι και ο πιο σοβαρά τραυματίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ορθοπεδικής φύσεως , πλέον νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, διασωληνωμένος και σε καταστολή με τους δικούς του ανθρώπους να ελπίζουν για την γρήγορη βελτίωση της υγείας του δικού τους ανθρώπου.

Ο έτερος ανήλικος τραυματίας, μόλις 14 ετών ,υπεβλήθη και εκείνος σε επέμβαση και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Ενώ και σύμφωνα πάντα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκη, ο τρίτος τραυματίας 19 ετών , νοσηλεύεται σε σχετικά καλύτερη κατάσταση στη γενική χειρουργική με τραύματα ορθοπεδικής φύσεως.

Το ατύχημα συνέβη σε διασταύρωση στις 3 Βαγιές, όταν δύο μηχανάκια συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Άμεση η κινητοποίηση των διασωστών του ΕΚΑΒ που μετέφεραν και τους 3 εμπλεκόμενους στο ατύχημα στο νοσοκομείο. 

Στο ένα μηχανάκι επέβαινε ο 19χρονος και στο δεύτερο ο 15χρονος με τον 14χρονο.

Κρίσιμες ώρες για τον ποδηλάτη

Αναφορικά με το περιστατικό με τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή την ώρα που έκανε ποδήλατο, επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Πηγή: neakriti.gr