Αγόρι είχε την τύχη να χάσει το λεωφορείο και να συναντήσει τον αστυνομικό Lynema- H εξέλιξη της γνωριμίας τους ήταν απίστευτη

ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ BULLYING
Αγόρι είχε την τύχη να χάσει το λεωφορείο και να συναντήσει τον αστυνομικό Lynema- H εξέλιξη της γνωριμίας τους ήταν απίστευτη
Κανείς δεν χαίρεται όταν χάνει το λεωφορείο - αλλά αν ο νεαρός Thomas Daniel είχε προλάβει το σχολικό λεωφορείο του την περασμένη εβδομάδα, δεν θα είχε συναντήσει ποτέ τον Αστυνομικό Lynema.

 

 
Ο Lynema, που εργάζεται στο αστυνομικό τμήμα του Grand Rapids στο Μίτσιγκαν, λέει ότι είδε το 9χρονο αγόρι να κυνηγάει το σχολικό λεωφορείο νωρίς το πρωί.
 
Ο Lynema ρώτησε τον Thomas εάν ήθελε να τον πάει στο σχολείο. Ο νεαρός δέχτηκε την πρότασή του (με την άδεια της μαμάς του).
 
Στο δρόμο για το σχολείο, ο Thomas ζήτησε από τον Lynema να πάει στο πάρτι γενεθλίων του εκείνο το βράδυ. Το αγόρι είπε επίσης ότι ανησυχούσε ότι κανένας από τους συμμαθητές του δεν θα εμφανιζόταν στο πάρτι μιας που συχνά του ασκούσαν bullying στο σχολείο.
 
Όταν o Lynema πήγε στο πάρτι του αγοριού εκείνο το βράδυ, διαπίστωσε με λύπη ότι αυτός και τα αδέλφια του Thomas ήταν οι μόνοι που είχαν εμφανιστεί στο πάρτι και ότι δεν υπήρχε ούτε καν τούρτα.
 
Την επόμενη μέρα, ο Lynema συγκέντρωσε τους συναδέλφους του και επέστρεψε στο σπίτι του Τόμας για να του κάνει ένα δεύτερο πάρτι γενεθλίων.
 
Όταν ο Τόμας επέστρεψε από το σχολείο, βρήκε στο σπίτι του δώρα, ένα κέικ ντυμένο με Krispy Kreme και μουσική να τον περιμένουν - δεν έλειπε βέβαια η παρουσία του Lynema και των συναδέλφων του.
 
Ο Thomas δήλωσε αργότερα ότι ήταν τα "καλύτερα γενέθλια που είχε ποτέ".
 
Το αστυνομικό τμήμα δημοσίευσε φωτογραφίες του νεαρού και των νέων φίλων του, με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσουν άλλους ανθρώπους να αναλάβουν δράση εναντίον του εκφοβισμού.
 
"Κανένα παιδί δεν πρέπει να πέφτει θύμα bullying και κανένα παιδί δεν πρέπει να ανησυχεί ότι δεν θα έρθει κανένας στο πάρτι του", έγραψε η σελίδα της αστυνομίας στο Facebook. 
 
Image result for When Bullied Boy Missed His Bus, He Met Police Officer Who Would Throw Him the ‘Best Birthday Party Ever’